HÄLSORÅDGIVNING

KOST OCH HÄLSORÅDGIVNING

Vi på Wellify jobbar med ett helhetstänk för att vi ska kunna erbjuda dig möjlighet att vara  så hälsosam som möjligt. För att må bra behövs alla delar med, bra kosthållning, god sömn, vardagsmotion, och att kunna hantera vardagsstressen på bästa sett. Conny  Thom som leder rådgivningen har lång erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa.

Varför en kost och hälsorådgivning?

Bättre kosthållning, viktminskning, få en gladare mage, stresshantering, komma tillbaks efter en utmattning, bättre sömn, få till bättre träning och rörelse i vardagen? Bli av med något annat hälsoproblem eller kanske bara kolla och finslipa dina redan bra hälsovanor? 

Hur går en hälsorådgivning till ?

Varje individ har olika behov. Vår hälsorådgivning formas därför efter att passa dina behov. En hälsorådgivning startar alltid med en kartläggning av hur din kost och dina övriga hälsovanor ser ut. Tillsammans sättter vi sen dina personliga mål. Vi går igenom grunderna i en väl sammansatt kost, övriga hälsovanor och vägleder dig till hur du lättast når dina mål. 

Din investering i bättre hälsa

Rådgivning sker via teams eller telefon. Pris 695:- för 1 timmes hälsokonsultation. För dig som köpt via friskvårdsportalerna kommer Conny kontakta dig inom 24 timmar efter din beställning. Övrig tidsbokning maila conny@wellify.nu

Rådgivare för kost och hälsa

Conny Thom är en av grundarna av Wellify och har över 25 års erfarenhet av att jobba med hälsa. Han drev i 20 år träningsanläggningen Atletica i centrala Varberg. Han är utbildad kost och hälsorådgivare och jobbat både som det och personlig tränare i många är.