VANLIGA FRÅGOR

behöver du hjälp?

Här nedan kan du få hjälp med våra vanligaste frågor Kan ingen av dem hjälpa dig ber vi dig kontakta oss här.

Jag har fått appen via access men får inget verifikationsmail.

Detta kan bero på att det är en brandvägg som hindrar mailen att komma fram. Titta i skräpposten annars hör du av dig till oss så löser vi det manuellt.

Appen bara laddar eller låser sig.

Det kan bero på att din internetkoppling är svag. Testa då dessa förslag:

  • Stänga alla fönster i mobilen.
  • Stäng av mobilen.
  • Radera appen och börja om.
  • Om inte ovanstående går gör dessa steg: Google support

OBS! Programmering av Androider är mer komplicerat än Iphone då det finns så många olika modeller. Därför kan det vara en bugg vi missat. Viktigt är att du har senaste programversionen.  Fungerar inget av de ovanstående tipsen vill vi be dig skicka in kraschrapport, maila oss vilken modell, vilken programversion och vid vilket tillfälle appen kraschar eller hänger sig. Kontakta oss

 

Varför får jag inga push?

Ibland kan du behöva aktivera pushen även i mobilen. Om du inte varit inne i appen på två dagar måste du aktivera den igen genom att göra en welli. Du kan också göra en welli när du vill, bara gå in och tryck på startknappen eller välj själv.

Har du android så fungerar inte alltid pushen optimalt, den kommer inte när skärmen är i viloläge och kan komma flera på en gång när den är aktiv. Så här gör du för att aktivera pushen även när skärmen är vilande. Gå in i inställningar och stäng av batterioptimering för appen Wellify.

Jag ska på möte och vill inte bli störd, hur gör jag?

Du går in i inställningar och drar i reglaget för push, så stängs den av. Sen får du när du vill ha tillbaka pushen dra i den igen.

Jag vill få andra wellisar, börjar tröttna på dem jag får hur gör jag?

Wellify är uppbyggt efter en algoritm och den bestäms en del av hur du dragit i reglagen. Testa och dra på ett annat sätt. Kör ett program ex. “Dina favoriter” då kan du välja själv vilka du vill ha. ”Bättre hållning”, eller gå själv in och välj en övning i wellis.

Kan jag göra wellisar utan att vänta på push?

Wellisar går att göra oavsett om du fått push. Tryck på den stora gröna knappen eller gå in och hämta en enskild i wellis.

Kan jag byta welli?

Du kan byta welli genom att trycka på byt welli under videon.

Jag har inget ljud på filmen?

Wellify´s app blir mutad om mobilen är mutad.

Jag vill avsluta min prenumeration på AppStore eller Google Play hur gör jag?

Om du köpt prenumerationen av AppStore och GooglePlay är det deras villkor som gäller när du avslutar prenumerationer. Du gör precis som med andra appar går in på ditt konto på Appstore eller Google Play och avslutar där.