VÅR APP

TRÄNING UNDER DAGEN

Önskar du bli mer fokuserad och behålla energin hela dagen? Appen erbjuder en stor valmöjlighet. Påminnelser, en kalender för dina framsteg och videos med övningar på 1 minut som ökar din puls, förbränning och cirkulation. 

Genom att röra dig lite och ofta varje dag får du en hållbar kropp och ett lugnare sinne. Wellify är ett smart redskap för att bryta ditt rörelsemönster för att må bättre. Få hela din arbetsplats eller dig själv att ta ett aktivt beslut att skapa nya och hållbara vanor.

Använd ditt friskvårdsbidrag

Skaffa ett årsabonnemang, mer prisvärt än månadsprenumeration 499 ink. moms.

Pensionärsrabatt 25 % på 429 kr (499 kr).

Årsabonnemanget är en engångsavgift och behöver förnyas varje år. Återköp beviljas bara i enlighet av konsumentlagstiftningen och beroende på orsak.

Våra användarvillkor

Är du företag eller arbetsplats kontakta oss för offert. Vi har flera olika prisvärda lösningar, med priser i fallande skala efter antal användare. Kontakta oss här

Köp årsabonnemang av oss

Köp via Klarna här 

Eller köp via swish:

  • Swicha  beloppet till 1231090265
  • Ange din mailadress i meddelandet. Pensionär skriver även födelseårtal.
  • Du får access inom 24 timmar och hur du laddar ner appen samt ett kvitto på ditt köp.
  • OBS det är bara en engångskostnad abonnemanget tar slut efter 12 månader och då behöver du förnya det om du vill fortsätta.

 

Bryt stillasittandet och öka fokuset

Appen innehåller wellisar som är max en minut långa. Rekommenderat antal är 5 st/dag, lite tid från arbetet men tillräcklig tid för att låta hjärnan vila. Effekten blir att du blir mer fokuserad och gladare och mindre stressad.

Alla våra rörelser är ergonomiska och kvalitetssäkrade av fysioterapeuter och utförs i videos med instruktioner av professionella instruktörer.

 

Hemligheten med Wellify

Med vår mikroträning har du själv möjligheten att bestämma vad just du vill ha. Vill du stressa ner, få mer energi, bättre rygg, bättre hållning, bli rörligare? Du väljer!

Julia – Wellify har gjort att man koncentrerat sig bättre, har undvikit ”dippar”, medfört gemenskap och framförallt rörlighet. Tack vare appen har vi blivit påminda om att ställa oss upp och röra på oss, samt i stressade situationer kunnat få tid att slappna av litegranna. STARKT JA till att fortsätta med detta.

Läs mer om varför du ska mikroträna