Webbshop

VÅR APP
Mikroträning bli samarbetspartner

Köp appen här

Välkommen till Wellify´s webbshop. Här kan du köpa olika abonnemang med fördelaktiga priser när du vill ha mikroträning mer än en månad. När du köper ett abonnemang ingår också familjedelning.

De abonnemang som säljs här är en engångskostnad och du förnyar dem själv varje år.

Vill du testa Wellify innan du gör ett köp kan du göra det fritt  i 14 dagar på AppStore och Googleplay, kom ihåg bara att sen avbryta prenumerationen innan du köper här sen.

Du har reklamationsrätt om en produkt visar sig ha ett ursprungligt fel om du till exempel inte kan använda appen på din mobiltelefon. Om du önskar göra en reklamation gällande fel på en beställd vara ska du kontakta vår kundtjänst info@wellify.nu

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagar på dig från att du genomfört köpet att maila oss till info@wellify.nu.

Våra användarvillkor

Vår privacy policy

Våra köpvillkor

Vi tar emot swish och är även kopplade till Klarna för att du ska kunna göra en säker och enklare betalning.

Swishbetalning

Så här gör du när du köper ditt årsabonnemang:

  • Swicha  beloppet till 1231090265
  • Ange din mailadress i meddelandet. Pensionär skriver även födelseårtal.
  • Du får access inom 24 timmar och hur du laddar ner appen samt ett kvitto på ditt köp.
  • OBS det är bara en engångskostnad abonnemanget tar slut efter 12 månader och då behöver du förnya det om du vill fortsätta.

Betala med Klarna

Klicka på den produkt du vill köpa och lägg i varukorgen. Sen går du till kassan för att betala den, viktigt är att ange din mailadress då det är den vi behöver för att kunna ge dig access till appen.

När köpet är genomfört och vi fått in betalningen så får du ett mail hur du laddar ner appen. Detta kan ta lite tid då vi utför allt manuellt.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Visar alla 2 resultat